Apparatuur

Het personeel van de Lijstenmakerij van Amsterdam prijst zich gelukkig te kunnen werken met de meest moderne apparatuur.

Veel mensen realiseren zich niet, dat voor een complete inlijsterij een groot aantal geavanceerde precisieapparaten vereist zijn.

Ook bij Lijstenmakerij van Amsterdam is het computertijdperk ingetreden. Werd tot enige jaren geleden het Passe-partout gesneden met handinstelling, tegenwoordig vindt dat volledig gecomputeriseerd plaats.

Buiten de geavanceerde Passe-partout snijder heeft de Lijstenmakerij van Amsterdam wat betreft grote apparatuur de beschikking over o.a. lamineer en opplakapparatuur (1.20 m. x 1.80 m.), hakmachines, verstekzaag, hoek/krammachines, de meest moderne compressor gedreven schroefsystemen, lucht-, afzuigapparatuur en verfspuitapparatuur.

Plakken en lamineren

Wij verkeren in de gelukkige omstandigheid te beschikken over een van de modernste lamineer / opplakmachines die het inlijstvak kent.

Het is daarmee ook mogelijk dat bepaalde werkstukken, zoals bv. posters en foto's, die er zeer slecht aan toe zijn, (bv. kreukeld of gescheurd) met deze apparatuur opgeknapt kunnen worden.

Ook is het vanzelfsprekend mogelijk om alleen lamineer- en / of opplakopdrachten te geven