Lijsten

Lijstenmakerij van Amsterdam in de Amsterdamse Maasstraat biedt u een zeer ruime sortering aan lijsten. Er is keus uit meer dan 3000 verschillende profielen en uitvoeringen. Wij opereren onafhankelijk van een lijstenfabriek en zijn daardoor vrij in onze keuze van toeleveranciers.

Onze lijstprofielen worden voor u rechtstreeks ingekocht bij de beste fabrieken uit ondermeer Nederland, Italië, Spanje en Frankrijk. Hierdoor beschikken we over een unieke sortering in lijsten van hoge kwaliteit. Dit zowel in hout als in metaal (aluminium) in vele kleuren, uitvoeringen en in diverse prijsklassen.

De klassieke lijst voor een schilderij van Van Gogh of Vermeer, een moderne lijst voor een litho van Andy Warhol of de trendy lijst voor het geboortekaartje van u kindje of die enige trouwfoto, wij hebben het allemaal. Strak, wit of zwart, goud, zilver, kleur, echt bladgoud of zilver of naturel hout, ornament of profiel u noemt het maar.

Bij uw bezoek aan onze winkel wordt u geheel vrijblijvend geïnformeerd over de mogelijkheden om uw werk in te lijsten.

Deskundigheid en geduld vinden wij erg belangrijk. Als we een opdracht van u aannemen dan moeten wij er van overtuigd zijn dat uw keus de juiste is.

U zult ervaren, dat de Lijstenmakerij van Amsterdam een goede zaak is waar u vriendelijk en professioneel geholpen wordt.