Het begin

Het initiatief is in 1990 spontaan ontstaan bij Deborah, een enthousiaste, gedreven, vrouw afkomstig uit de kunstwereld, die zich creatief gezien als een vis in het water voelt. Zij heeft met veel plezier en toewijding de "Final Touch" haar unieke karakter gegeven.

Aan het woord is Deborah Smalhout: "Dit is dankbaar werk, je geeft gericht advies en voordat je het werkstuk gaat maken zie je in je verbeelding al hoe mooi het eindresultaat gaat worden".

Dit is een winkel zonder stoffig imago, vervolgt Deborah. Tot 2008 heeft zij, gesteund door Jetske van Es, de Final Touch het karakter gegeven waardoor een uitzonderlijk en uniek "exclusieve image" resulteert.

De opvolger

Per 1 augustus 2008 heeft Kees Hilhorst de "Final Touch" overgenomen. Hij is met vol enthousiasme aan het werk gegaan en hoopt u nog vele jaren van dienst te zijn. "Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en hoop dit nog jaren voor u te mogen doen".

Meer nog dan voorheen ligt nu het accent op het maken van mooie en bijzondere werkstukken. Onze eigen lijstenmakerij speelt hierin een belangrijke rol. Een van onze opdrachtgevers vertelde "je komt met een eenvoudig velletje papyrus terug van vakantie en zij maken er een kunstwerk van". En dat is precies wat we willen, u brengt een werkstuk en wij voegen er een mooi kader aan toe, het totale resultaat dat telt.

Ook mijn passie voor schilderijen kan ik hier goed uiten en met u delen. De Galerie "123 Art" toont u een permanente selectie van mooie kunst.

Ik durf te zeggen dat Final Touch van A tot Z perfectie nastreeft, zowel op het gebied van de fabricage als service.

 

 


Suze Robbertson, lezende vrouw