Particulieren

U bent van harte welkom in onze winkel.

Of het nu gaat om een dierbaar of kostbaar kunstwerk of die enige foto van uw liefste. De poster van uw laatste museumbezoek of het schilderij dat u uit een ver land hebt meegenomen.

Samen komen we tot de meest ideale keus.

U bepaalt zelf - uiteraard door ons met kennis en goed advies ondersteund - de uiteindelijke uitvoering.

Hiertoe beschikken we over een zeer grote keus aan voorbeeldmonsters en een uitgebreid assortiment aan passe-partouts (allemaal van museumkwaliteit dus zuurvrij).

Foto's, litho's, aquarellen en prenten worden doorgaans ter bescherming achter glas ingelijst. Wij bieden een breed scala aan kwaliteitsglas speciaal voor de inlijsterij. Dit begint bij premium line floatglas of X-high art intenz glas (ontspiegeld middels nano etsing en daardoor zeer helder) en eindigt bij de hoogste kwaliteit museumglas (tot 98% UV-reductie).

Als de keuze is gemaakt, wordt uw lijst in eigen atelier gemaakt. Het resultaat zal u tevreden stellen.

Geboortekaartje

Laat het geboortekaartje van uw kind inlijsten. U krijgt een inlijsting met passe-partout voorzien van twee uitsneden (voor de voor- en achterkant van het kaartje) voor 35 euro.

Opspanservice

Steeds vaker nemen mensen schilderijen mee uit verre landen. Meestal op een rol omdat het raam te veel plaats inneemt bij het transport.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het opnieuw opspannen van de beschilderde doeken. Hiervoor gebruiken we houten spieramen van uitstekende kwaliteit. U kunt het werk zo ophangen of er nog een mooie lijst bij kiezen.

Specials

Eigenlijk kunt u het niet zo gek bedenken of we lijsten het in: van voetbalshirt tot trouwjurk, een collectie tandenborstels of een honkbalknuppel. Bedenkt u onze volgende special?